Новини

За минулий рік у регіональній філії «Одеська залізниця» було відремонтовано 2 тис. 824 локомотиви, зокрема 1 тис. 610 тепловозів та 1 тис. 214 електровози. Поточними ремонтами в обсязі ПР-3 відремонтовано 26,5 тепловозів, в обсязі ПР-2 ще 3,5 одиниці та в обсязі ПР-1 ще 331 тепловоз.

У зв'язку з реконструкцією Арки в обласному центрі планується тимчасово призупинити залізничний рух по станції Кропивницький і автотранспорту під Аркою. Усі транзитні пасажирські і вантажні потяги планується пускати за іншими маршрутами.

Головний інженер ремонтного вагонного депо Знам'янка регіональної філії «Одеська залізниця» Олександр Сизов зазначив, що у вагоноскладальному цеху замінено 90 світильників з лампами ДРЛ потужністю 250 Вт на 85 світлодіодних потужністю 100 Вт. «До впровадження енергозберігаючих технологій витрачали понад 77 тис. кВт/год електроенергії за рік. З...

Раптовий сплеск суїцидів серед населення зафіксовано на території обслуговування регіональної філії «Одеська залізниця» з початку березня поточного року. Про це йдеться на сторінці регіональної філії у Facebook.

З нагоди 205-річчя зі дня народження Тараса Шевченка профком Олександрійської дистанції колії нещодавно організував літературні читання серед шанувальників творчості великого Кобзаря.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати